Wie ben ik?

Even voorstellen…

Ik ben Bianca de Jong en ik ben 38 jaar. Ik woon samen met gezin in Emmen in de wijk Barger-Oosterveld. We wonen in een kindvriendelijke omgeving met diverse speelgelegenheden, school en het Oosterse Bos op loopafstand.

Opleiding

Sinds september 2007 ben ik werkzaam als gastouder. In 2010 heb ik de benodigde diploma’s behaald die wettelijk verplicht zijn.  Ik sta bij de gemeente Emmen ingeschreven in het landelijk register voor kinderopvang onder nummer 978515663. Ik heb in oktober 2014 een cursus kinderpsychologie afgerond. In september 2017 rond ik de opleiding Pedagogisch Mederwerker af.

Locatie

De opvang vindt plaats in onze 2-onder-1-kap woning. Onze woning is goedgekeurd door het gastouderbureau en de GGD. Ik heb beschikking over een ruime woonkamer/ keuken, afgesloten tuin en speelkamer met speelgoed voor alle leeftijden. Op de eerste verdieping hebben wij een aparte slaapkamer met een duobed en 3 ledikantjes die eventueel verplaatst kunnen worden. Mijn streven is ieder gastkind zijn/haar eigen kamer te geven om te kunnen rusten.

IMG_0817