Even voorstellen
Ik ben Bianca de Jong (geb. 1979) en ik woon samen met mijn gezin in Emmen in de wijk Barger-Oosterveld. We wonen in een kindvriendelijke omgeving met diverse speelgelegenheden, school en het Oosterse Bos op loopafstand.

Opleiding
Sinds september 2007 ben ik werkzaam als gastouder. In 2010 heb ik de benodigde diploma's behaald die wettelijk verplicht zijn. Ik sta bij de gemeente Emmen ingeschreven in het landelijk register voor kinderopvang onder nummer 978515663. In oktober 2014 heb ik een thuiscursus kinderpsychologie afgerond. Het diploma voor pedagogisch medewerker niveau 3 behaalde ik in september 2017. 

Locatie
De opvang vindt plaats in onze 2-onder-1-kap woning. Onze woning is goedgekeurd door het gastouderbureau en de GGD. Ik heb de beschikking over een ruime woonkamer/ keuken, afgesloten tuin en speelkamer met speelgoed voor alle leeftijden.
Op de eerste verdieping hebben wij een aparte slaapkamer met een duobed en 3 ledikanten die eventueel verplaatst kunnen worden. Mijn streven is ieder gastkind zijn/haar eigen kamer te geven om te kunnen rusten.